RENOVEREN MET LEIEN? ETERNIT GEEFT EEN BONUS!

Renocheck actie 2016 

Er zijn veel gebouwen die niet meer voldoen aan de huidige eisen: ze worden te klein, hebben een hoog energieverbruik of een vervallen uiterlijk.

Vezelcementleien zijn een geliefd materiaal, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het lichte gewicht, de geringe opbouwhoogte en het ruime kleurenpalet zijn slechts enkele van de vele voordelen. Een vezelcementlei gaat trouwens perfect samen met de traditionele materialen van oudere gebouwen, zoals baksteen, natuursteen en hout.

De dunne bekleding met vezelcementleien biedt bovendien de mogelijkheid om de nodige ruimte van een bijkomende thermische isolatie te voorzien. De isolerende lagen worden vanaf de buitenkant aangebracht, dus de renovatie van oudere gevels kan zonder grote problemen gebeuren en zelfs zonder dat de bewoner de woning moet verlaten tijdens de werken.

Als u uw dak of gevel renoveert, kan u van onze Renocheck actie genieten en een premie tussen € 200 en € 400 ontvangen.*

Ik download mijn Renocheck 


Reglement: Eternit behoudt zich het recht voor om ter plaatse het type van de gebruikte materialen te controleren. De actie is enkel geldig voor particulieren.
Kunnen niet deelnemen: personeelsleden van Eternit en hun familieleden in de eerste graad.

* voor uw dak- en/of gevelrenovatie met vezelcementleien van Eternit. De eigenaar van het gebouw waar de werken worden uitgevoerd, die ook houder is van deze cheque, ontvangt van Eternit de som van tussen 200 en 400 euro. De bedragen zijn afhankelijk van het aantal m² gerenoveerde dak of gevel met Eternit leien: vanaf 75 m² krijgen de aanvragers € 200, vanaf 100 m² krijgen de aanvragers € 300 en vanaf 200 m² krijgen de aanvragers € 400. De aanvraag voor de Renocheck moet voor de uitvoering van de renovatiewerken aan Eternit aangevraagd zijn, door de eigenaar van het gebouw waar de werken worden uitgevoerd, en ten laatste een half jaar na de werken worden ingediend. Deze cheque is slechts geldig indien aan alle voorwaarden is voldaan en indien Eternit alle documenten heeft ontvangen en goedgekeurd. Alleen de producten van het merk Eternit kunnen worden terugbetaald. U vindt op onze site www.eternit.nl alle nuttige informatie om kennis te maken met de materialen van het merk Eternit. Maximum 1 cheque per aanvrager en per werf.