Betonpannen

Betonpannen

Onze betonpannen worden allen in de massa gekleurd en krijgen een bubbele gekleurde beschermlaag, één laag vlak na de productie en de tweede na droging. Vandaag onderscheiden de betonpannen zich met hun bijzonder lage ecologische voetafdruk. Dit omdat ze enkel gedroogd worden en na gebruik ook nog perfect recycleerbaar zijn. Betonpannen zijn dus ideaal om ecologisch en duurzaam te bouwen.

Referentie Kapstadt
Concreto S
Concreto Verona

Concreto Kapstadt is de elegantste grote moderne vlakke betonnen dakpan en werd ontwikkeld voor de architecturale trend naar een strak en plat dak. Zijn innoverende vormgeving geeft een absolute meerwaarde aan uw dak.

Concreto S is een dubbel gewelfde betonnen dakpan van grootformaat. De assymetrische golvende dakbedekking zorgt voor een elegant schuindak dat combineerbaar is met quasi alle stijlen van architectuur.

De vorm van de Verona dakpan is uniek en werd ontwikkeld voor een elegant schuindak met een warm mediterraans uiterlijk. Deze dakpan werd omwille van zijn originele vorm bekroond met de reddot design award.

Concreto Extra

Concreto Extra is een dubbel gewelfde betonnen dakpan van grootformaat. De golvende dakbedekking zorgt voor een klassiek schuindak dat combineerbaar is met quasi alle stijlen van architectuur.