Leien

Leien saai? Bij Eternit vinden we van niet. De moderne leien lijken in niets op hun ouderwetse grijze voorouders.

Types leien

Eternit leien bestaan uit vezelcement, een hoogkwalitatief materiaal dat optimale bescherming biedt. Qua vorm, kleur en afwerking is er een groot aanbod, zowel voor dakbedekking als voor gevelbekleding.

Zo zijn er natuurlijk de klassieke,matte leien, met rechte randen. Maar u kan ook kiezen voor leien met een moderne look. Met een glad oppervlak, of afgeronde randen. En wat de kleur betreft, zijn er nog meer opties. In totaal bestaat ons aanbod uit 5 verschillende modellen, 16 kleuren en maar liefst 10 texturen.

30 jaar garantie

Eternit staat garant voor kwaliteit. Daarom kunnen wij u zonder verpinken een garantie van 30 jaar geven, geldig op de intrinsieve waarden van al onze gevel- en dakleien. Concreet? Tot 30 jaar na levering mag u zeker zijn van waterdichte, vorstbestendig leien met een continue buigsterkte.

Eternit Alterna leien gevel
51N4E (Bxl) - http://www.51n4e.com/
Main Image New Stonit

Klassieke leien met rechte randen en een matte kleur. In 12 verschillende kleuren leverbaar.
Ze worden voor nieuwbouw en renovatie, voor dak en gevel toegepast

Leien met afgeronde randen en een uiterst glad oppervlak.Afvoer van water en weerstand tegen mos sterk verbeterd. Ze worden voor nieuwbouw en renovatie, voor dak en gevel toegepast

New Stonit heeft de uitstraling van een natuurlei, met daar bovenop alle voordelen van een perfect geproduceerde en gecontroleerde vezelcementlei.

New Image Pommay

De Eternit Umbra lei is een gevlamde lei met een glad oppervlak en gebroken randen, beschikbaar in zowel bruin als grijs gevlamde kleur