Gevelsteunplaten

De vezelcement gevelsteunplaten van Eternit verruimen op quasi oneindige wijze de mogelijke afwerkingen van de gevel, gaande van een sierpleister over een geschilderde tot een met baksteenstrips afwerkte gevel. Geplaatst volgens het geventileerde en geïsoleerde gevelsysteem staat deze opbouw borg voor een duurzame gevelconstructie.
Main Image Bluclad
Eter Backer Main Image
Main Image Paintboard

Gevels die worden afgwerkt met een sierpleister hebben nood aan een stabiele ondergrond met een lage hygrische beweging. BLUCLAD geeft u de garantie op zorgenloos en degelijk werk. Bovendien is BLUCLAD een uitstekende vochtregulator voor het gebouw.

ETER-BACKER HD draagt bij tot een geavanceerd geventileerd gevel- en plafondsysteem met baksteenstrips. Op deze manier worden nieuwe en creatieve architectonische mogelijkheden gecreëerd, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie waarbij het licht gewicht van de volledige opbouw een belangrijke meerwaarde biedt.

Deze geventileerde schilderbare vezelcementplaat kan met open voegen toegepast worden voor het bekleden van gevels, gevel delen, plafonds en dakranden.