CEDRAL

De gevelstroken SIDINGS CEDRAL zijn ontwikkeld op basis van de toonaangevende kennis en ervaring van Eternit op het gebied van vezelcementmaterialen. Zij zorgen voor een duurzame en decorative bescherming van gevels, geveldelen en bijgebouwen.

Referenties in de kijker

Créarch (Sint Lambrechts Woluwe )

CEDRAL

Valentiny (Lac de l'eau d'heures )

CEDRAL

Gauthoye-Berhaut (Fays-Sprimont )

CEDRAL

Dok - Liesbeth van der Pol (Rosmalen )

CEDRAL

Klein_Wichelen Schellebelle 002 Sidings Cedral
Klein_EA5 project 3 Lac de l'eau d'heure_11 Cedral Click
Main Image Operal

De CEDRAL stroken zijn vervaardigd uit vezelcement, een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De gevelstroken zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: CEDRAL Wood biedt u de bekende cederhoutstructuur en CEDRAL Smooth heeft een licht gestructureerd uitzicht. Ze zijn ook perfect combineerbaar met het gamma CEDRAL Board voor het bekleden van dakranden dankzij het gelijklopend kleurenschema.

De CEDRAL Click stroken zijn vervaardigd uit vezelcement, een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De stroken zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: CEDRAL Click Wood biedt u de bekende cederhoutstructuur en CEDRAL Click Smooth heeft een licht gestructureerd uitzicht. Ze zijn perfect combineerbaar met CEDRAL Board voor het bekleden van dakranden dankzij het gelijklopend kleurenschema.

CEDRAL Board is een waterbestendige, vormvaste, onderhoudsvriendelijke en rotbestendige plaat die uitermate geschikt is voor de bekleding van dakranden en geveldelen.
CEDRAL Board geeft u de garantie op feilloos en zorgeloos werk bij het afwerken van kleine of grote geveldelen. Perfect combineerbaar met het gamma CEDRAL en CEDRAL Click dankzij het gelijklopend kleurengamma.