Leipannen als gevelbekleding

Kleitegelpannen zorgen voor charme en ongeëvenaarde klasse op uw dak. In de hedendaagse architectuur waar gezocht wordt naar creativiteit en frivoliteit worden ze vaak toegepast als gevelbekleding.

Leipannen zorgen voor de charme en ongeëvenaarde klasse van uw woning. Traditioneel  worden de keramische leipannen toegepast op het dak maar in de hedendaagse architectuur, waar men zoekt naar creativiteit en frivoliteit, dienen ze ook als gevelbekleding.

Hawkins leipannen zijn steeds geschakeerd en hebben een blauwe ondertoon. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele gewelfde vorm waarin ze verkrijgbaar zijn.

Acme leipannen zijn steeds geschakeerd en een rode tot bruine ondertoon. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele of dubbele gewelfde vorm waarin ze verkrijgbaar zijn.

Ashdowne leipannen hebben een rustiek en ambachtelijk karakter. Hierdoor is het profiel van dakbedekking onregelmatig wat steeds resulteert in een uniek dak.

Ambiente is een vlakke leipan en zorgt zo voor een strakke, minimalistisch dak- en gevelbekleding. Ambiente is een grote keramische leipan en biedt zo een top dak  in een lagere prijs-klasse.


Main Image Hawkins
Main Image acme
Main Image Ashdowne

Hawkins kleitegelpannen zijn steeds sterk genuanceerd met een blauwe ondertoon. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele gewelfde vorm waarin ze verkrijgbaar zijn

Acme kleitegelpannen geven charme en klasse aan uw schuindak. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele of dubbele gewelfde vorm waarin ze verkrijgbaar zijn. Deze kleine dakpannen zijn steeds sterk genuanceerd met een rode ondertoon

Ashdowne kleitegelpannen zijn handgemaakte tegelpannen van klei, met een zachte uitstraling, een korrelige structuur en kleine onwillekeurige onregelmatigheden. Hierdoor is elke tegel uniek. Een echte aanrader voor ieder die een uniek dak met charme wenst.