Plafonds

Plafonds en doorsteken kunnen op een esthetische en duurzame wijze bekleed worden met alle gevelbekledingsmaterialen uit het Eternit gamma. De benodigde bevestiging en draagstructuur wordt door Eternit gedetailleerd omschreven.
Klein_Passiefhuis Blanden 004 Eter-Color
Klein_Novotel Kirchberg Luxemburg 003 Natura
Klein_Record Bank Dinant 005 Natura Pro

Deze pure vezelcementplaat is in de massa gekleurd, heeft geen topcoating en is zeer licht geschuurd. Hierdoor bekomt men een oppervlak met een bijzonder natuurlijke 'eerlijke' uitstraling. Temperatuur en klimaatschommelingen accentuëren het speels karakter van een TECTIVA gevel.

NATURA gevelplaten worden afgewerkt met een innovatieve beschermlaag. Via een ‘Gordijncoating’ wordt er een semi-transparante toplaag op de door en door gekleurde basisplaat aangebracht. De coating wordt via een rol homogeen verdeeld, waardoor het natuurlijk aspect van het materiaal op elegante wijze zichtbaar blijft.
Het resultaat is een hedendaagse, natuurlijke en levendige gevelplaat.

NATURA PRO is de basisplaat Natura met extra afwerking een UV-geharde PU-topcoating. De topcoating zorgt voor een hard krasbestendig oppervlak met 'anti-graffiti' eigenschappen. De beeldzijde heeft een glad mat uitzicht. De rugzijde wordt afgewerkt met een dampdichte watergedragen coating.

Klein_EA6 project 1 Anderlecht_05 Pictura
Klein_Leuven Kopstation Datacenter 001 Textura
Klein_EA5 project 6 Antwerpen_06 Operal

Deze gladde vezelcementplaat onderscheidt zich in het bijzonder door haar hard, krasvast oppervlak. De toplaag biedt een duurzame bescherming tegen graffiti. De uitgesproken standaardkleuren in plaatformaat of verzaagd in stroken bieden ruime mogelijkheden aan voor het aanbrengen van sobere en toch speelse accenten.

Deze gevelplaat is extra robuust dankzij de watergedragen acrylaatdispersie met lichte korrelstructuur. Kortom, een sterke gevelplaat die heel wat esthetische mogelijkheden biedt. Bovendien zorgt TEXTURA uitgevoerd in stroken voor verassende effecten.

OPERAL is een waterbestendige, vormvaste, onderhoudsvriendelijke en rotbestendige plaat die uitermate geschikt is voor de bekleding van dakranden en geveldelen.
OPERAL geeft u de garantie op feilloos en zorgeloos werk bij het afwerken van kleine of grote geveldelen. Perfect combineerbaar met het gamma Sidings Cedral dankzij het gelijklopend kleurengamma.