Verbouwing woning Goetsenhoven

Ast 77 Tectiva Equitone TE20
Ast 77 Tectiva Equitone TE20

Voor de verbouwing van deze privéwoning is vetrokken van drie basisvolumes met elk hun eigen verbouwingswerkwijze.  Het bestaande woonvolume aan de straatzijde is over de volledige hoogte ingepakt.  Het volume is afgewerkt met een houten latwerk en een vezelcementplaat.
Het volledige nieuwe volume is afgewerkt met een houten latwerk, - zowel de gevel, de poorten als de deuren.  Aan de westzijde van het terrein is een bijbouw gebouwd, opgetrokken in een lichte draagstructuur en afgewerkt met glas, vezelcementplaten en houten latwerk.

ARCHITECT

AST 77 Architecten en ingenieursbureau
Goossensvest 45
3300 Tienen

E-mail: info@ast77.be

MATERIAAL

Equitone (tectiva) TE 20

Textuur Eter-Color E20 grijs

CONTACTEER ONS


TECHNISCHE INFORMATIE

Wenst u technische informatie over het gebruikte product