Agenda

Bezoek ons op een van de volgende beurzen of evenementen:

Rundvee & Mechanisatie Vakbeurs (RMV) Gorinchem

Met bijna 400 exposanten is RMV Gorinchem de beurs waar u in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, alle kanjers van de branche ontmoet. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechniek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde. Naast de exposanten vindt u een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen uw bedrijf met onderwerpen als o.a. geiten en innovaties.

  • Waar: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, Gorinchem
  • Wanneer: 26 t.e.m. 28 november 2019
  • Openingstijden: 13.00 - 22.00 uur

Meer informatie

Agribex 2019

Agribex is dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Het is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België.
Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.

  • Waar: Brussels Expo - Hal 3, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
  • Wanneer: 3 t.e.m. 8 december 2019
  • Openingstijden: 10.00 - 18.00 uur

Meer informatie

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure