Eterclean: asbestsaneringen en advies

De adviseurs van Eterclean voorzien je graag van informatie van inventarisatie tot een nieuw dak. Met een betrouwbaar netwerk van saneerders is er altijd een saneerder die jouw project kan uitvoeren. Zo ga je zonder zorgen van een asbesthoudend dak naar een hoogwaardig Eternit Ecolor golfplaten dak.

Maak vrijblijvend een afspraak
Eterclean

Asbestsanering

Eterclean
Naar schatting ligt er nog ongeveer 80 miljoen m2 asbesthoudende materialen op de Nederlandse daken. Grotendeels op boerderijen of andere agrarische gebouwen. Eterclean is dé kennispartner bij het saneren van asbest en zet zich samen met vele betrouwbare partners in om het asbest op je dak te verwijderen. Zij adviseren over het gehele saneringsproject en gaan kosteloos met jou op zoek naar een passende oplossing.
Meer informatie
Sanering Eterclean

Eterclean projecten

Sanering Eterclean

In de loop van de jaren heeft Eterclean al verschillende projecten begeleid. Een selectie hiervan vind je op de Eterclean-website.

Bekijk de Eterclean-projecten
Particulier Saneren

Saneren als particulier?

Particulier Saneren
Op oudere schuurtjes ligt vaak nog asbest op het dak. Eterclean kan je ondersteunen in de wirwar van wetgeving en regels. Lees er alles over in deze blog.
Blogberichten
Ecolor Golfplaten

Eternit producten

Ecolor Golfplaten

Eterclean werkt alleen met hoogwaardige Eternit Ecolor golfplaten.
Bij de meeste renovatieprojecten kunnen de asbesthoudende golfplaten gemakkelijk vervangen worden door Eternit Ecolor golfplaten.

Voor de verschillende stallen zijn er verschillende oplossingen. Op de site vind je meer informatie, toegespitst op de verschillende sectoren. Zo is het makkelijker om het juiste product voor jouw project te kiezen.

Agrarische oplossingen

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure