Solesia zonnepanelen met leien

Je gaat verbouwen of renoveren en wilt maximaal van zonne-energie genieten, maar hebt geen zin in storende opbouwpanelen op je nieuwe dak?

Onze Solesia zonnepanelen zijn speciaal ontworpen om aan je wensen te voldoen. Leien op je dak of gevel? Kwalitatief maatwerk en een perfect geïntegreerde installatie garanderen je een zonnige toekomst!

Solesia zonnepanelen Eternit

Voordelen

Solesia zonnepanelen Eternit

De Solesia zonnepanelen hebben een aantal aantrekkelijke kwaliteiten en voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

  • Klasse uitstraling dankzij discrete integratie
  • Hoog rendement, onder andere dankzij de goede rugventilatie
  • Betaalbare investering want de installatie gebeurt door één aannemer, samen met de rest van de leien of dakpannen
  • Eenvoudige installatie in verschillende patronen
  • 30 jaar regendichtheid garantie (op dakbedekking en zonnepanelen)
  • 25 jaar elektrische garantie
Werking Solesia systeem

Hoe werkt het?

Werking Solesia systeem

Fotovoltaïsche systemen halen energie uit de zon. De panelen zelf zijn samengesteld uit monokristallijne zonnecellen die beschermd worden tegen weersinvloeden dankzij het glazen oppervlak.

Zo produceer je zelf elektriciteit:

 

De Solesia zonnepanelen liggen aan elkaar aangesloten (1). Het eerste en laatste paneel is verbonden met de omvormer (2), die zet de opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom. De productiemeter meet vervolgens de opgewekte elektriciteit (3). Daarna kan je de elektriciteit gebruiken (4). Het teveel aan stroom gaat naar het elektriciteitsnet. Tot slot meet de elektriciteitsmeter de stroom die van en naar het net gaat (5). Wanneer de zonnepanelen meer energie produceren dan nodig, draait de meter terug.

Kies je patroon

Solesia biedt een geïntegreerde oplossing op maat voor alle courante types van hellende daken en ook voor leien op gevel. Met leien in maasdekking worden op de strakste en meest esthetische manier dak- en gevelvolumes bekleed. Een Quarto patroon is dan weer de meest voordelige oplossing.

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure