Cedral

De wereld van Cedral groeit elke dag en daarom hebben we besloten voor dit merk een eigen website te creëren. Hier vind je alle dak- en geveloplossingen in vezelcement om je woning succesvol af te werken. Gevelstroken zijn verkrijgbaar in traditionele en hedendaagse afwerkingen. Ze zijn eenvoudig te plaatsen, vragen weinig of geen onderhoud en moet je niet meer schilderen. Geschikt voor renovaties en nieuwbouw, voor het volledige gebouw of om een mooie accentmuur te creëren.
 
Ontdek de Cedral-website

REFERENTIEPROJECTEN

Bekijk onze referentieprojecten met Cedral sidings gevelstroken op Cedral.world
Referentieprojecten

Gratis monster

Bestel je gratis monster, kies de Cedral-kleur die bij je past en oordeel zelf!
Bestel je gratis monster
EQUITONE doorboord perce Eternit

Zelf plaatsen

EQUITONE doorboord perce Eternit
Voor de handige doe-het-zelvers hebben we een reeks filmpjes voorzien die helpen bij de installatie.
Bekijk de filmpjes

Vind een vakman

Zoek je een verkooppunt of een kwalitatieve plaatser voor je gevelbekleding? Wij hebben een netwerk van gekwalificeerde gevelplaatsers die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Ze kennen onze producten en plaatsingsrichtlijnen en brengen jouw project tot een goed einde. Of kies een verkooppunt in je buurt en plaats je gevelstroken zelf.

Vind een Cedral vakman in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Bovendien vind je er ook de nodige stap-voor-stap instructies om je gevelstroken zelf te plaatsen. Download meteen een van onze brochures. 

Kies een brochure