Alles voor de architect

Op zoek naar duurzame dak- en gevelproducten? Een voorkeur voor een gevarieerd gamma aan kleuren, materialen en afwerkingsmogelijkheden? Met Eternit kies je voor een betrouwbare partner met meer dan een eeuw ervaring in bouwmaterialen. Vertrouw op kwaliteitsproducten en een professionele ondersteuning.

Benieuwd naar wat we jou te bieden hebben? Ontdek alle materialen, commerciële en technische informatie en digitale mogelijkheden.

Laat je inspireren

EQUITONE project
EQUITONE project

Laat je creativiteit de vrije loop: met EQUITONE gevelpanelen heb je totale ontwerpvrijheid om te spelen met kleur, licht en vorm.

Leien op dak en gevel - Eternit
Leien op dak en gevel - Eternit

Kies voor een moderne en minimalistische uitstraling en bekleed zowel dak als gevel met één materiaal. Leien laten elke bouwstijl toe en zijn bovendien je ideale partner in renovatie.

Onze materialen

Als totaalaanbieder van het hellende dak voorziet Eternit in alle nodige bouwmaterialen: van vezelcementleien tot zonnedaken en golfplaten. Een totaalaanbod voor elke bouwstijl: hedendaags-tijdloos, strak-modern of rustiek-landelijk. Bovendien verlenen onze gevelpanelen Cedral sidings en EQUITONE een gebouw moeiteloos een architecturale uitstraling. 

Brochures

Inspireren en geïnspireerd worden, daar draait het om in onze brochures. We verzamelen mooie referentieprojecten met leien in een Inspirations-brochure voor consumenten, bespreken opmerkelijke leienprojecten in ons verzamelwerk “Best of Slates” en brengen verrassende case studies in “Inspirations for Architects” en magazines zoals A+D en BBM. Heb je trouwens zelf een interessant project met Eternit-producten dat we mogen publiceren? Dan horen wij dat graag

Eternit Brochure Inspirations Leien

Inspirations Leien

Eternit Brochure Inspirations Leien
Downloaden
Cover Best of Slates 4 - Eternit

Best of Slates

Cover Best of Slates 4 - Eternit
Downloaden
Equitone brochure

Brochure EQUITONE

Equitone brochure
Downloaden
Stalen leien - Eternit

Monsters bestellen

Stalen leien - Eternit

Referentiefoto’s en productinformatie zijn natuurlijk al een bron van informatie, maar misschien wil je de lei, dakpan of golfplaat eens echt in je handen nemen en de kleur in het daglicht bekijken? Goed nieuws! Je kan op een eenvoudige manier gratis monsters aanvragen van onze producten.

Hoe? Ga naar het product van je keuze in ons productoverzicht, voeg vervolgens de gewenste monsters toe door op het winkelmandje te klikken en rond daarna je bestelling af. De gevraagde monsters komen eerstdaags jouw richting uit.

Bestel je gratis monster
Solesia in combinatie met leien - Eternit

Ecologie troef

Solesia in combinatie met leien - Eternit

Ook Eternit zet volop in op ecologische materialen. We werken hoofdzakelijk met natuurlijke grondstoffen die weinig onderhoud vergen. Bovendien bieden we geïntegreerde zonnepanelen aan.

Wist je dat bijna al onze materialen over een EPD-certificaat beschikken?

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure