Eengezinswoning in Aarschot

Meer info

Leimotief versterkt horizontaal karakter

Deze knappe woning in Aarschot verrees uit de as van een oude boerderij, die gezien haar gebrekkige staat onmogelijk te renoveren was . De architecten besloten de gunstige vorm, ligging en oriëntatie van het oorspronkelijke pand - een langwerpig volume aan een rustige straatkant, met een zongerichte achterzijde - te kopiëren. De gesloten voorgevel en het hellend dak zijn quasi integraal bekleed met zinkgrijze Alterna-leien, waardoor ze als het ware naadloos in elkaar overlopen.

Details

Adres
Mostvennestraat 3200 Aarschot Belgium
Architect
Simoni Architecten NV
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Vrijstaande woning
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Zinkgrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure