Eengezinswoning in Bende/Durbuy met leien

Meer info

Deze royale eengezinswoning ligt aan de rand van de gemeente Durbuy, quasi op de groene weide. Glas, stenen muren en vezelcement zijn de dominerende materialen die samen een mooi geheel vormen. De met donkere leien in vezelcement beklede bovenverdieping rust op een glazen sokkel waarover het aan de ene puntgevel duidelijk uitsteekt en het terras overdekt. Gedragen wordt de verdieping hier door erg smalle, elegante steunpilaren. De leien in vezelcement werden in halfsteensverband aangebracht om het patroon van de stenen muren rond de gelijkvloerse verdieping te laten terugkeren. De kroonlijst is uit zwart zink vervaardigd. Het dak werd op traditionele wijze van leien in vezelcement voorzien.

Details

Adres
Chemin des Houllieres 6941 Bende Belgium
Architect
AAB - atelier d'architecture Philippe Bosquée
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Vrijstaande woning
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure