Eengezinswoning in Hamme-Mille met leien

Meer info

Dit in een landelijke omgeving opgetrokken woonhuis ligt in het midden van het perceel en heeft daarom geen uitgesproken voor- en achterkant. Het is dan ook volledig door de tuin omgeven. De rechtlijnige vormgeving als langwerpige balk laat een rationele schikking van het woonprogramma toe, waarbij alle functies een optimaal contact hebben met de omliggende natuur. De als skeletbouw in hout en staal gerealiseerde constructie is volledig met vezelcementleien bekleed. Deze uniforme gebouwschil voor dak en gevels bezorgt het gebouw een monolithische aanblik en benadrukt de beoogde intensiteit van het volume. De profielen, dakgoten en bevestigingshaken uit koper doen een lijnspel ontstaan, dat een fraai contrast vormt met de duidelijke contouren van het gebouwvolume en het patroon van de vezelcementleien.

Details

Adres
Rond-point Saint-Martin 6 1320 Hamme-Mille Belgium
Architect
DMOA Architecten
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Vrijstaande woning
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Dubbele dekking

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure