Eengezinswoning in Nijlen met leien

Meer info

Dit compacte woonhuis bestaat uit een eenvoudig volume met scherpe hoeken uit lichtgrijze gevelsteen, een klassiek volume met zadeldak dat met vezelcementleien bedekt is en de stalen constructie van de carport en het terras. De lichte gevels in baksteen contrasteren met de donkere bekleding in hout op de gelijkvloerse verdieping, de antracietkleurige dakleien en het donker gelakt staal. De naar het noorden toe gesloten gevel opent zich naar het zuiden en zorgt met zijn grote openingen voor een goede energiebalans. Details, zoals verzonken afvoerpijpen, ingewerkte dakgoten en de geïntegreerde stalen constructie, benadrukken de duidelijke, strakke aanblik.

Details

Adres
Jozef Simonshof 5 2560 Nijlen Belgium
Architect
Bellemans Architecten - Tijs Bellemans
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Vrijstaande woning
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure