Kantoorgebouw in Roeselare met leien

Meer info

Het gebouw waarin het kantoor van het Architecten- en Ingenieursbureau Vanacker bvba werd ondergebracht, ligt aan de binnenring van Roeselare. De talrijke autobestuurders die hier voorbijrijden zien vooral de zijkanten. Daarom werden deze niet als brandgevel opgevat, maar met donkere vezelcementleien gesloten, die ook de bekleding van de voor- en achterzijde van het gebouw vormen. Terwijl de straat- en achterkant echter van grote glaspartijen werden voorzien, zijn de zijkanten volledig toegemaakt voor het geval dat er tegen het op de perceelgrens opgetrokken gebouw ooit aangebouwd zou worden. Op dit ogenblik biedt het echter nog de aanblik van een vrijstaand gebouw dat met zijn donkere gevel duidelijk afsteekt tegen de omliggende bebouwing die maar één verdieping telt. De aluminium kaders van de vensters zijn eveneens donkergrijs gelakt, zodat ze met de donkere vezelcementleien één kleurgeheel vormen.

Details

Adres
Koning Albert I-laan 135 8800 Roeselare Belgium
Architect
Architecten- en Ingenieursbureau Vanacker bvba
Elementen
Gevel
Type woning
Kantoor- of handelsruimte
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure