Renovatie rijwoning in Humbeek met leien

Meer info

In plaats van een winkel bevinden zich in deze volledig omgebouwde rijwoning op de gelijkvloerse verdieping voortaan de woonkamer met woonkeuken, een bergruimte en de ingang. Speel-, slaap- en badkamers werden in de twee bovenverdiepingen ondergebracht. De vroeger doorlopende vensters op de beneden- en bovenverdieping werden met behulp van een houtskeletstructuur in kleinere eenheden onderverdeeld en van felrode houten ramen voorzien. De bestaande muren werden langs binnen geïsoleerd en de boven- en dakverdieping werden aan de achterzijde door middel van houtskeletbouw uitgebreid. Door het nieuwe, met vezelcementleien bedekte dak en de vezelcementleien voor de voor- en achterzijde van het pand in dezelfde kleur, zij het geplaatst in ruitvorm, onderscheidt het huis zich nu duidelijk van zijn omgeving.

Details

Adres
Kerkstraat 247 1851 Humbeek Belgium
Architect
Atelier Kyoto - Mevr.Florquin
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Rijwoning
Projecttype
Renovatie
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Ruitleien (klassieke plaatsing)
Dubbele dekking

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure