Sociale huurwoningen in Sint-Jans-Molenbeek met leien

Meer info

Met zijn eigenzinnige gevel en markante ingang vormt dit gebouw een opvallende realisatie in deze wijk van Molenbeek. Langs de straatkant vertoont de met donkere vezelcementleien beklede gevel een soort van L-vorm boven het achteruitgeplaatste toegangsportaal. Via dit portaal beland je op het binnenterrein van het huizenblok waar publiekelijk toegankelijke moestuintjes werden aangelegd. Langs de kant van ditzelfde binnenterrein zijn de uitstekende gebouwdelen eveneens met donkere vezelcementleien bekleed, waardoor ze voor een duidelijk contrasterend effect zorgen. In dit als passiefgebouw opgevat pand bevinden zich vier woningen met een licht van elkaar verschillende indeling als gevolg van de schuine hoeken van de gebouwvorm.

Details

Adres
Rue de l'avenir 21 1080 Sint-Jans-Molenbeek Belgium
Architect
CIPOLAT-ARCHITECTURE
Elementen
Gevel
Type woning
Appartement
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Boronda
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure