Uitbreiding kinesistenpraktijk in Verviers met leien

Meer info

Het aan het bestaande gebouw nieuw toegevoegde volume omvat op de gelijkvloerse verdieping bijkomende fysiotherapieruimten en een slaap- en badkamer op de eerste verdieping. De compacte uitbreiding werkt energie- en kostenbesparend en bezorgt het hele gebouw een uitgesproken aanwezigheid. Het overstek boven de ingang ontstond als gevolg van de gerealiseerde verbinding tussen de privéruimten op de bovenverdieping, maar vormt tegelijkertijd ook een goed zichtbare, beschutte toegang tot het werkgedeelte. De nieuwe ramen en de onderzijde van de bovenverdieping ter hoogte van de ingang hernemen verder ook het wit van de al bestaande ramen. Het nieuwe volume werd ten slotte bekleed met vezelcementleien en past op die manier goed bij het eveneens met vezelcementleien bedekte nieuwe dak.

Details

Adres
Rue Georges Albert 69 4800 Verviers Belgium
Architect
S2JD - Jean-David Julemont
Elementen
Gevel
Type woning
Kantoor- of handelsruimte
Projecttype
Renovatie
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure