Verbouwing boerderij tot woning en kantoor in Wadelincourt met leien

Meer info

Alleen de buitenmuren en de externe vorm bleven bij de verbouwing van deze boerderij tot woning en kantoor bewaard. Binnenin werd het gebouw volledig van zijn kern ontdaan en vervolgens nieuw opgetrokken als gemengde constructie uit metaal en metselwerk, kwestie van de buitenmuren niet te belasten, die louter nog als buitenschil fungeren. Nieuw zijn verder ook de fundamenten, de vloeren van de gelijkvloerse en de bovenverdiepingen, de geïsoleerde wanden en de metaalconstructies. Het dak werd met in ruitpatroon geplaatste vezelcementleien bedekt, die perfect samengaan met het oude metselwerk en die de grote doorlopende dakvlakken tot hun recht doen komen.

Details

Adres
Rue du Partiau 23 (?) 7972 Wadelincourt Belgium
Architect
David Autem
Elementen
Dak
Type woning
Vrijstaande woning
Kantoor- of handelsruimte
Projecttype
Renovatie
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Ruitleien (klassieke plaatsing)

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure