Verbouwing woning in Wavreille met leien

Meer info

Een voormalig in verval geraakt bijgebouw werd zodanig verbouwd dat het nu als extra woonruimte gebruikt kan worden. Oorspronkelijk hadden zowel het hoofd- als het bijgebouw een eigen zadeldak, wat bij sneeuwval vaak tot problemen zorgde. Daarom moesten beide daken samengevoegd worden en moest er tegelijkertijd een zone met terras op het platte dak aan de achterzijde aangelegd worden. De verbouwing was zo ingrijpend dat er maar weinig muurdelen bewaard zijn gebleven. Het nieuwe dak in vezelcementleien biedt een hoge dichtheid en bezorgt het gebouw een hedendaagse aanblik.

Details

Adres
5580 Wavreille Belgium
Architect
Schoofs Maurice
Plaatser
LCG Constructions (Louis Gregory)
Elementen
Dak en gevel
Type woning
Vrijstaande woning
Projecttype
Renovatie
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure