Woning met kantoor in Bergen met leien

Meer info

Door het gebruik van moderne materialen tekent het gebouw zich duidelijk af tegen de omliggende bebouwing met haar stenen gevels en haar met dakleien of dakpannen bedekte daken, terwijl het tegelijkertijd toch ook in zijn omgeving past. De in halfsteensverband tegen de gevel geplaatste vezelcementleien hebben qua formaat en kleur veel weg van baksteen, maar zorgen voor een moderne toets. De met de vezelcementleien contrasterende zinkvlakken alsook het overstek aan de voorzijde structureren de gevel. Het uit twee delen bestaande huis kan enerzijds via de privé-ingang betreden worden, die naar het woongedeelte op de gelijkvloerse en de eerste verdieping leidt; anderzijds zijn de kantoor- en technische ruimten via een aparte ingang toegankelijk. Beide eenheden zijn daarbij zo opgevat dat de woning later eventueel in twee aparte wooneenheden opgedeeld kan worden.

Details

Adres
Rue des Pinsons 7000 Mons Belgium
Architect
Atelier d'Architecture A²
Elementen
Gevel
Type woning
Vrijstaande woning
Kantoor- of handelsruimte
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Keramisch rood
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure