NIEUWE ORGANISATIE ETERNIT

Vanaf 1 januari 2019 worden de dak- en gevelactiviteiten van Eternit anders georganiseerd. In de nieuwe structuur gaan we naar een organisatie met meer focus op het type product en zijn toepassingen. Concreet wil dat zeggen dat “vezelcementproducten” en “dakpannen” worden ondergebracht in twee verschillende bedrijven, elk met een eigen verkoops- en technisch team. Vezelcement via het bedrijf Eternit en de dakpannen via de onderneming CREATON

Alle producten blijven echter onveranderd, zodat je zeker bent van een goede en betrouwbare kwaliteit. 
Gratis monsters Eternit

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE BEKLEDING VOOR JE DAK?

Gratis monsters Eternit
Of je nu kiest voor een rustieke look, modern minimalisme of een natuurlijke touch voor je dak: je komt steeds bij leien uit! In ons uitgebreide gamma vezelcementleien vind je zeker de lei die bij jouw project past. Bovendien hebben we naast het standaardgamma een TECTA-gamma ontwikkeld. De uitzonderlijk duurzame TECTA-coating beschermt de leien tegen de meest extreme omstandigheden.
Vraag een gratis staal aan van onze leien

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure