Ecolor golfplaten te Komen-Waasten

Meer info

Eternit golfplaten hebben alle technische kwaliteiten om de juiste omstandigheden te creëren voor de opslag van agrarische goederen, precies wat Clarebout Potatoes beoogde. Een optimale bewaring van verse aardappelen vraagt immers om een donkere en droge ruimte waarin de temperatuur constant op een koel niveau kan worden gehouden. Daarom werd de loods volledig geïsoleerd onder de houten gording met isolatiepanelen van 8 tot 10 cm. Die lopen helemaal naar beneden door tot op de isolatie van het geïsoleerde betonnen wandpaneel. Koudebruggen worden tot een minimum herleid. Dankzij deze sluitende isolatieschil en een optimale ventilatie kan de temperatuur en de vochtigheidsgraad in de loods perfect onder controle worden gehouden.

Details

Adres
Chaussée de Lille 7784 Comines-Warneton Belgium
Plaatser
Mahieu metaalbouw
Elementen
Dak
Type woning
Utiliteitsbouw, loodsen en stallen
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Ecolor

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis monster

Ga naar ons productoverzicht en voeg het monster van je keuze toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis monster komt dan snel jouw richting uit!

Gratis monster

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure