Ecolor golfplaten

Op zoek naar een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig dak? Kies dan voor onze Ecolor vezelcement golfplaat voor jouw dak. Door het brede assortiment aan golfplaten is er altijd wel een golfplaat die perfect op jouw dak past. Ook bij een zeer lage dakhelling heeft Eternit de oplossing. 

De Ecolor golfplaat is een geprofileerde dakplaat die geschikt is voor alle daken met een minimale hellingshoek van 15º graden. Een groot voordeel is dat bij de golfplaten geen kans op roestvorming bestaat, omdat onze golfplaten geen metaal bevatten. Omdat het in Nederland nog al eens regent is het ook fijn om te weten dat de golfplaten sterk geluiddempend zijn. Ten opzichte van staal weerklinkt regen half zo hard. Dat is niet alleen prettig voor jouw in bijvoorbeeld je hobbyschuur. Maar vooral ook voor de dieren in de stal.

 

 


Toepassingen met golfplaten

Of je nou een tuinhuis, opslagloods of stal hebt, de golfplaten van Eternit bieden de oplossing!

Binnen de verschillende soorten golfplaten is er altijd wel eentje die het beste bij jouw project past. Voor een melkveestal hebben wij de Ecolor Vento ontwikkeld, een extra ventilerende golfplaat, waardoor de kans op hittestress bij melkvee vermindert. Bij varkens, pluimvee, geiten en jongvee is isolatie van groot belang, de combinatie van golfplaten en isolatie biedt het optimale stalklimaat voor uw dieren. Voor zoutloodsen en mestopslag zijn golfplaten de beste optie, gezien de uitdagende eisen.

Hulp nodig bij het vervangen van een (asbest)dak? Wij geven je gratis dakadvies.

 

Golfplaten-Eternit

Voor de agrariër

Golfplaten-Eternit

Onze vezelcement golfplaten creëren de ideale omstandigheden voor jou, het welzijn van je dieren en de kwaliteit van de opgeslagen goederen in de stal of loods.

Voor de agrariƫr
Golfplaten-Eternit

Voor de industrie

Golfplaten-Eternit

Een duurzame dakbedekking voor een industrieel gebouw of een project in de utiliteitssector? Eternit golfplaten creëren de ideale omstandigheden voor mens en product.

Voor de industrie
Ardex golfplaat op tuinhuisje - Eternit

Voor je tuinhuis of berging

Ardex golfplaat op tuinhuisje - Eternit

De Ecolor golfplaat in combinatie met de XS hulpstukken is de perfecte oplossing voor kleine gebouwen zoals een berging, schuurtje of fietsenstalling.

Voor je tuinhuis of berging
Eternit-Ardex-golfplaten-profiel

Eterclean Asbest Advies

Eternit-Ardex-golfplaten-profiel

Van het proces van een asbestinventarisatie tot een nieuw dak, de adviseurs van Eterclean kunnen je vrijblijvend adviseren.

Eterclean

Assortiment

Binnen de verschillende soorten golfplaten is er altijd wel een golfplaat die perfect op jouw dak past.
Samen met het uitgebreide assortiment hulpstukken is jouw dak altijd perfect afgewerkt!
Hou je van kleur? Met zes verschillende kleuren is er altijd een kleur die past bij jouw project.

Ecolor

Ecolor is de absolute topper in het gamma: ruim aanbod aan lengtes, uitgebreid kleurengamma en de ruimste keuze aan hulpstukken. 

Ecolor

Ecolor Extra

Ecolor Extra bewijst al jaren haar degelijkheid op gebied van sneeuw- en regendichtheid bij lage en lange dakhellingen.

Ecolor Extra

Ecolor Vento

Door te ventileren in plaats van te isoleren wordt er met Ecolor Vento een optimaal stalklimaat voor het melk- en vleesvee gecreëerd

Ecolor Vento

VIND EEN VERKOOPPUNT

Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een dealer in je buurt.

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure