Aan het woord: de blije klanten van Eternit

Wie kan beter vertellen wat de voordelen van de producten van Eternit zijn, dan de mensen die dagelijks met onze golfplaten in aanraking komen. We reisden af naar Noord-Brabant en spraken daar af met landbouwer Mark Heiligers, en Mari van den Oever van Aannemersbedrijf Betonbouw Rooi. Wat maakt Eternit volgens hen nu zo bijzonder?

Ref. De Rips 1.jpg

Waarom is kiezen voor de golfplaten van Eternit een goed idee?

Mark: "Mijn aannemer adviseerde mij om te gaan voor Eternit en dat is een goede keus geweest. Het zijn duurzame golfplaten die goed hun kleur behouden". Duurzame golfplaten die lang mooi blijven: dat is belangrijk, maar zeker niet altijd vanzelfsprekend. Golfplaten hebben natuurlijk veel te verduren in ons Nederlandse weer. De golfplaten van Eternit zijn roestvrij en bestand tegen agressieve invloeden van buitenaf. Mari: "Het is een maatvaste, kleurhoudende en krasbestendige golfplaat. Ze hebben een nieuwe coatinglijnen en de coating lijkt erg goed. Ik werk met niks anders dan met producten van Eternit."

Denk jij nu: dat is leuk, zo'n perfecte coating en kleur die lang houdt. Maar hoe kies ik dan welke kleur bij mijn agrarische gebouw past? Je dak is een opvallend element, dus het is belangrijk dat de kleur goed past in het geheel. Lees hier meer over het kiezen van de juiste kleur van jouw dak: https://www.eternit.nl/nl-nl/blog/239020/

Ref. De Rips 2.jpg

Ontstaat er ergens een probleem? Eternit denkt altijd mee

Iets wat een aantal keren naar voren komt in de gesprekken is de goede service van Eternit. Mari: "In het verleden zijn er ook wel eens andere golfplaten geweest, die scheurde of braken af. Op het moment dat er dan geen goede oplossing is, zitten we met een probleem. De garanties bij Eternit zijn erg fijn. Er wordt meegedacht en problemen worden snel opgelost." Met de producten van Eternit hoef je je dus geen zorgen te maken op onvoorziene problemen bij schade. Want schade is al één probleem te veel, dat begrijpen wij al te goed. En dus handelen we snel en passend als de situatie daarom vraagt. Op het moment dat er ergens iets aan de hand is wat vraagt om een oplossing, staan we altijd klaar. Ons werk stopt niet zodra de producten op het dak liggen.

Ref. De Rips 3.jpg

Als je Eternit zegt, weet de landbouwsector dat het goed zit

In landbouw-land weten mensen waar je het over hebt als je Eternit zegt, Eternit wordt vaak in één zin genoemd met woorden als kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Mari: "Eternit staat voor een bepaalde kwaliteit, dat weet de klant. En die kwaliteit is voor de klant en de bouw erg belangrijk". Na al meer dan een eeuw golfplaten van vezelcement voor de landbouwsector te produceren, weten we goed waar we mee bezig zijn. We weten wat de behoeftes zijn en begrijpen wat er nodig is. Een dakspecialist en partner waar je op kunt vertrouwen, door weer en wind. Heb je nog vragen over onze golfplaten? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina met de meest gestelde vragen over vezelcement golfplaten van Eternit

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies voor jouw project.

 

Veelgestelde vragen

Op zoek naar meer informatie? Bekijk zeker hier onze Frequently Asked Questions (veelgestelde vragen).